Antena 3 CNN Show Showbiz Celine Dion, mărturisiri după moartea soțului: ”Când s-a stins, a fost un fel de uşurare pentru mine”

Celine Dion, mărturisiri după moartea soțului: ”Când s-a stins, a fost un fel de uşurare pentru mine”

Celine Dion, mărturisiri după moartea soțului: ”Când s-a stins, a fost un fel de uşurare pentru mine”
Sursa foto: Foto: www.facebook.com
de M.Z.    |    10 Oct 2016   •   12:33

Celine Dion destăinuie că a sărutat doar un singur bărbat în viaţa ei, pe soţul ei, Rene Angelil, care s-a stins din viaţă în ianuarie 2016, și a povestit cum au fost ultimele clipe petrecute cu acesta, relatează contactmusic.

"Înainte să se stingă, a fost foarte, foarte dificil pentru noi toţi ", a spus Celine Dion. "Pentru mine mai ales, şi pentru copiii mei, să-ţi vezi bărbatul vieţii tale murind câte un pic în fiecare zi. Și când s-a stins, a fost un fel de uşurare pentru mine, după o suferinţă aşa mare pe care o vedeam la bărbatul pe care îl iubesc, singurul om pe care l-am sărutat vreodată, singurul bărbat pe care l-am iubit", a spus cântăreaţa pentru CBS.

Cuplul s-a întâlnit pentru prima dată cand Celine Dion avea doar 12 ani, dar cei doi au avut o relaţie profesională până în anul 1987, când au început să aibă o relaţie. S-au căsătorit în 1994 şi au trăit fericiţi împreună până moartea tragică a lui Rene Angelil, în ianuarie 2016, după o luptă de lungă durată cu cancerul.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Celine Dion
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close