Antena 3 Show Showbiz Chef Cătălin Scărlătescu, amintiri triste. Puțină lume știa asta despre cunoscutul bucătar

Chef Cătălin Scărlătescu, amintiri triste. Puțină lume știa asta despre cunoscutul bucătar

22 Mai 2018   •   15:41
Chef Cătălin Scărlătescu, amintiri triste. Puțină lume știa asta despre cunoscutul bucătar
Sursa foto: Foto: Facebook/Catalin Scarlatescu

Chef Cătălin Scărlătescu a făcut o dezvăluire inedită despre trecutul său. Totodată, cunoscutul bucătar a vorbit și despre relații și femei.

„Am fost cerut în căsătorie de câteva ori, în emisiune, de Angi de la Bârgău şi ulterior tot în emisiune, tot de cineva de la Bârgău. De câteva ori am fost în relaţie cu domnişoare care câştigau mai bine ca mine. Din punctul meu de vedere asta nu e o ruşine şi asta pentru că eu nu înţeleg banii. O săptămână n-am avut niciun ban în buzunar şi nu am cheltuit nimic. Am dus-o rău cu banii, îmi aduc aminte că eram în Germania, am rezistat 3 zile cu 5 mărci în buzunar. Eu nu strâng bani, doar muncesc. Nu mă complic şi fac lucrurile cât mai simplu posibil”, a afirmat chef Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

El a comentat și despre eventualitatea de a avea copii:

“Mă apuc să fac copiii mei… Da, sunt major, atâta timp cât am două mâini, două picioare şi capul pe umeri… pot să fac un copil,  mai mulţi chiar, cu mai multe. Mi-e frică de copiii până la un an-doi. Am luat un copil în braţe şi i-a căzut capul pe spate. Mi-e frică de copiii mici, nu pun mâna pe ei”.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close