Antena 3 CNN Show Showbiz Reacția lui Chef Foa după ce a fost prins drogat la volan. "Am dus distracția prea departe. Am greșit"

Reacția lui Chef Foa după ce a fost prins drogat la volan. "Am dus distracția prea departe. Am greșit"

Chef Foa a transmis un mesaj pe contul său de Instagram după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise în timp ce se afla la volan.

Reacția lui Chef Foa după ce a fost prins drogat la volan. "Am dus distracția prea departe. Am greșit"
Sursa foto: instagram.com/florin_scripca
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Oct 2023   •   17:47

Poliția a transmis că în urma testării cu aparatul Drugtest au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a două substanțe psihoactive.

Ar fi vorba despre cocaină și canabis, potrivit unor surse.

"Dragii mei, voi mă știți bine. Întotdeauna mi-am dorit perfecțiunea într-un singur loc: în bucătărie. În rest, n-am avut niciodată pretenția la așa ceva. Așa că nu mă ascund de voi și o spun pe șleau. În weekend am dus distracția prea departe. Am greșit.

Îmi respect meseria, îmi respect fanii, prietenii, partenerii, îmi iubesc familia și îmi pare rău că v-am dezamăgit. Îmi pare rău că hazardul meu a impactat colegi și parteneri, însă viața personală și cea profesională sunt lucruri diferite.

Citeşte şi: Chef Foa, prins drogat la volan, în centrul Bucureștiului

În bucătărie e ușor să o dregi, când greșești ceva, în viață nu-i chiar așa de simplu.

Una peste alta, o experiență ca asta este life changing, te ajută să conștientizezi mai bine lucrurile pe care le ai și pe care nu vrei să le pierzi. Așa că îmi voi lua un timp alături de familie și de cei dragi, acolo unde îmi e cel mai bine.

Voi reveni apoi în bucătărie, cu mai multă disciplină și exigență față de mine însumi. Vă mulțumesc că sunteți aici", a scris Chef Foa pe contul său de Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Chef Foa (@florin_scripca)

×
Subiecte în articol: Chef Foa drogat droguri volan
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close