Antena 3 CNN Show Showbiz Chef Cătălin Scărlătescu: „M-am reîndrăgostit“

Chef Cătălin Scărlătescu: „M-am reîndrăgostit“

Chef Cătălin Scărlătescu: „M-am reîndrăgostit“
Sursa foto: Foto: Catalin Scarlatescu/Facebook
07 Sep 2017   •   19:30

Cu 30 de kilograme în minus, lui Chef Cătălin Scărlătescu îi este mai ușor să alerge de colo-colo – la filmări, la restaurante, după fete și chiar să plece în jurul lumii, cu barca.

Cheful de la Antena 1 a vorbit, într-un interviu acordat libertateapentrufemei.ro despre cum a reușit să piardă în greutate, precum și despre filmările pentru noul sezon al celui mai așteptat show culinar din România.

”După ce am luat o decizie clară că vreau să fac o schimbare, am început procesul. Până acum am slăbit în jur de 30 de kilograme. Motivul principal este sănătatea și cred că nu trebuie să facem niciodată rabat de la calitate în viață: este foarte important să fim conștienți de alimentele pe care alegem să le mâncăm. Asta e cea mai mare investiție. (...) Într-un proces de slăbire, cel mai greu este primul pas. Odată ce ai luat hotărârea și ai dublat-o cu multă muncă și determinare, totul vine de la sine. Momentele de început sunt cele mai descurajante în acest demers, dar important este să nu renunți”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Întrebat cum se simte acum, Scărlătescu a răspuns: „Mă simt perfect, chiar pot să spun că m-am reîndrăgostit de mine. Am același tonus ca la 17 ani și aș hoinări peste tot de dimineața până seara!”.

Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close