Antena 3 CNN Show Showbiz Cheloo vorbeşte despre retragerea sa din showbiz

Cheloo vorbeşte despre retragerea sa din showbiz

Cheloo vorbeşte despre retragerea sa din showbiz
09 Apr 2016   •   10:39

Dupã finala celui de-al treilea sezon „X Factor”, din al cãrui juriu a fãcut parte şi pânã la anunţul cã va face parte din show-ul de comedie „iUmor” de la Antena 1, Cheloo nu prea şi-a mai fãcut simţitã prezenţa în showbiz-ul românesc, în afara concertelor susţinute alãturi de colegii sãi din trupa Paraziţii. Aşa cum era firesc, s-au fãcut o mulţime de speculaţii pe seama acestui lucru, mai ales cã de fiecare datã când era întrebat, artistul rãspundea cã a pãrãsit Bucureştiul.

Colegii sãi din emisiunea „iUmor” nu au mai avut rãbdare şi l-au luat l-a întrebãri: „Ce o fi fãcut Cheloo de la „X Factor” şi pânã acum? Totuşi, sunt aproape doi ani!” l-a întrebat Andrei pe Şerban, care i-a rãspuns: „Am auzit cã s-a dus în zona ruralã!”, „O fi fãcut agriculturã, o fi pus cartofi”, a mai glumit Andrei. Juratul a fãcut luminã şi le-a mãrturisit colegilor cum îl ajutã retragerea sa într-un loc din afara Bucureştiului: „Îmi rad hard-disk-ul! Mã apuc, tai lemne, mã relaxez. Mã duc ca la ospiciu: <>”, a povestit Cheloo, care a continuat gluma: „Începi, electrifici curtea, dezgropi muniţia şi te pui şi aştepti. Nu intrã mã cineva şi la mine în curte?”, a mai spus el.

Deşi s-au amuzat copios pe seama povestirii lui, Delia şi Mihai au trebuit sã admitã cã nu e deloc rãu: „S-ar putea sã fie mai interesantã viaţa lui Cheloo ca a noastrã!”, a spus Mihai Bendeac,  în vreme ce artistul de la Paraziţii a continuat: „Nu am simţit niciodatã cã aş fi fost într-o pauzã de televiziune, pentru cã nu m-am simţit niciodatã 100% integrat în acest mediu. Nu are rost sã vã mint!”, a declarat Cheloo. Totodatã, juratul „iUmor” mãrturiseşte cã nu a stat degeaba în tot acest timp: „M-am concentrat pe un nou album. Îl aveţi deja!”, referindu-se la „Lovitura de pedeapsã”, al unsprezecelea albul am trupei Paraziţii. Pe Cheloo, Delia şi Mihai Bendeac telespectatorii îi pot urmãri în fiecare duminicã, de la 20:00, în show-ul de comedie „iUmor”, de la Antena 1.

×
Subiecte în articol: cheloo iUmor X Factor
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close