Antena 3 CNN Show Showbiz Chiar mort, Elvis câştigă mai bine decât Madonna sau Justin Timberlake

Chiar mort, Elvis câştigă mai bine decât Madonna sau Justin Timberlake

Chiar mort, Elvis câştigă mai bine decât Madonna sau Justin Timberlake
29 Oct 2008   •   18:39

Cu toate că a părăsit această lume cu foarte mult timp în urmă, Elvis câștigă încă sume impresionante de bani. Potrivit Forbes.com, regele rock and roll-ului este pe locul întâi în clasamentul celebrităților moarte care câștigă încă sume foarte mari de bani. Numai anul trecut Elvis Presley a reușit să strângă 52 de milioane de dolari din taxele percepute vizitatorilor proprietății sale, Graceland.
Între octombrie 2007 și octombrie 2008, Elvis a reușit să câștige mai mult decât unele dintre cele mai populare celebritați americane în viață. Anul trecut, Justin Timberlake a adunat numai 44 de milioane de dolari, în timp ce Madonna a câștigat numai 40 de milioane.
Pe cel de-al doilea loc în topul alcătuit de Forbes, cu 33 de milioane de dolari, se află Charles Schulz, creator al celebrelor desene animate, Peanuts. Locul trei îi aparține actorului Heath Ledger, care a murit din cauza unei supradoze de pastile antidepresive în luna ianuarie a acestui an.
Celebrul om de știință Albert Einstein a reușit să adune impresionanta sumă de 18 milioane de dolari cu toate că nu mai este printre noi din 1955. Acesta se află pe locul patru al clasamentului întocmit de Forbes.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elvis Presley
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close