Antena 3 CNN Show Showbiz China. Expoziţie în cinstea celebrităţilor, la Beijing. Vezi principalele atracţii

China. Expoziţie în cinstea celebrităţilor, la Beijing. Vezi principalele atracţii

China. Expoziţie în cinstea celebrităţilor, la Beijing. Vezi principalele atracţii
Sursa foto: Foto: expo2010china.hu
09 Sep 2011   •   16:43

Peste 100 de obiecte care au aparţinut unor celebrităţi ca Michael Jackson, Marilyn Monroe sau Elvis Presley pot fi văzute în aceste zile în capitala Chinei.

Fanii cu dare de mână şi conturi grase nu se vor rezuma doar la privit: pot pleca acasă cu multe dintre obiectele expuse, dacă participă la licitaţie.

Mii de fani au venit la expoziţia de la Beijing. Aşa cum era de aşteptat, obiectele care i-au aparţinut lui Michael Jackson  au  fost principala atracţie a evenimentului. Pentru a da şi mai multă culoare expoziţiei,  organizatorii au adus şi un dansator care sa-l imite pe Michael.

Fanii au fost emoţionaţi.

Printre piesele expuse se mai numără o rochie a prinţesei Diana, un colier de perle purtat de Marilyn Monroe, dar şi halatul cu care celebrul boxer Muhamad Ali îşi făcea apariţia în ring. De asemenea, fanii asiatici pot admira şi o haină roşie cu broderii galbene de-a lui Elvis Presley, împreună cu o chitară semnată de regele rock&roll-ului.

Expoziţia deschisă la Beijing va ajunge până la sfârşitul lunii în alte patru mari oraşe ale Chinei. Evenimemtul se va încheia în luna octombrie, atunci când va avea loc o licitaţie, unde vor fi puse în vânzare o parte dintre obiectele expuse.



×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close