Antena 3 CNN Show Showbiz Chinezii comercializează copii după inelul de logodnă al lui Kate Middleton

Chinezii comercializează copii după inelul de logodnă al lui Kate Middleton

Chinezii comercializează copii după inelul de logodnă al lui Kate Middleton
Sursa foto: Foto: brides.com
13 Ian 2011   •   15:51

Inelul de logodnă al lui Kate Middleton a făcut furori în întreaga lume. Orice femeie şi-ar dori să-l poarte pe deget, măcar câteva minute. Puţine doamne şi l-ar putea însă permite. Chinezii s-au gândit să le vină în ajutor. Ei au început să producă pe bandă rulantă inele similare celui primit de Kate de la William, dar mult mai ieftine.

Inelul fost mai întâi al prinţesei Diana. Apoi, prinţul William i l-a dăruit logodnicei sale, Kate Middleton. Bijuteria costă aproximativ 45.000 de dolari. Un preţ care o face inaccesibilă pentru majoritate doamnelor şi domnişoarelor. Astfel că oamenii de afaceri chinezi, au scos pe piaţă variante mai ieftine. Mult mai ieftine. Bijuteriile made in china costă între 50 de cenţi şi 7 dolari.

Bijuteriile nu sunt copii fidele ale inelului princiar de la Londra. Ele pot fi cumpărate în mai multe culori sau chiar cu uşoare diferenţe de design. Pe lângă inele, chinezii mai produc şi alte obiecte dedicate căsătoriei dintre William şi Kate - căni, jucării, brelocuri sau press papier-uri.

×
Subiecte în articol: kate middleton inel copii
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close