Antena 3 CNN Show Showbiz Surpriză! Cine este noul iubit al Andreei Bălan și cu ce se ocupă. Mare legătură cu o prezentatoare TV

Surpriză! Cine este noul iubit al Andreei Bălan și cu ce se ocupă. Mare legătură cu o prezentatoare TV

Andreea Bălan a uitat de căsnicia nereuşită prin care a trecut cu George Burcea şi a fost surprinsă în timp ce se distra la mare de curând, cu noul ei iubit. Cei doi au fost fotografiaţi la Vama Veche, iar imaginile arată că ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Apropiaţii lor spun că ar fi împreună de aproximativ trei săptămâni.

Surpriză! Cine este noul iubit al Andreei Bălan și cu ce se ocupă. Mare legătură cu o prezentatoare TV
Sursa foto: Facebook/Andreea Balan
de Denisa Nedelcu    |    07 Iul 2020   •   12:05

Noul iubit al cântăreţei Andreea Bălan este Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint, potrivit cancan.ro. Cei doi sunt împreună de mai puţin de o lună, dar cântăreaţa l-a prezentat deja pe tânăr celor două fetiţe ale sale pe care le are cu actorul George Burcea. În plus, ei şi-au asumat relaţia, drept dovadă stând zilele petrecute împreună în public pe litoral.

Tiberiu Argint, cel care este fratele unei prezentatoare de televiziune, lucrează la o companie daneză de lux. Mai exact, tânărul este manager de vânzări la "Bang&Olufsen", firmă care proiectează şi produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Fostul soţ al Andreei Bălan, prima reacţie: Să avem grijă

Deşi se află în divorţ cu Burcea, Andreea Bălan pare foarte fericită în fotografiile de la mare, în care a fost surprinsă cu Tiberiu Argint. Cântăreaţa şi George Burcea s-au despărţit în urmă cu câteva luni, iar artista este cea care a depus actele de divorț și a cerut custodia celor doi copii pe care îi au împreună.

"Da, înainte să depun actele, l-am mai întrebat o dată dacă este sigur că asta vrea și apoi, pe 1 aprilie, le-am depus, deoarece nu a vrut să se schimbe și nu a fost dispus la reconciliere. Nici nu am vrut să stau agățată și să nu depun actele, mai ales fiind vorba și despre anumite fapte despre care s-a aflat public", a spus Andreea Bălan.

Prima reacţie a actorului George Burcea, după ce Andreea Bălan a fost surprinsă în timp ce se săruta la mare cu noul iubit, nu a întârziat să apară. El a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu cei doi copii, alături de mesajul: "Și mai ales de copii să avem grijă. Să-i lăsăm să se bucure de viață", a scris George Burcea pe Instagram, la o zi după ce cântăreaţa s-a întors de pe litoral, unde a petrecut cu noul iubit. 
 

×
Subiecte în articol: Andreea Balan Tiberiu Argint
Parteneri
Românii care luptă în Ucraina au trecut granița în Rusia
x close