Antena 3 CNN Show Showbiz Clipe cumplite pentru Monica Anghel. „A murit pe loc. S-a întâmplat într-un minut! Cu noi de față, acasă, în curtea noastră”

Clipe cumplite pentru Monica Anghel. „A murit pe loc. S-a întâmplat într-un minut! Cu noi de față, acasă, în curtea noastră”

Clipe cumplite pentru Monica Anghel. „A murit pe loc. S-a întâmplat într-un minut! Cu noi de față, acasă, în curtea noastră”
de S.T.    |    15 Dec 2016   •   19:33

Sfârșit trist de an pentru Monica Anghel. O persoană rămasă încă necunoscută a otrăvit unul dintre cățeluși, pe Ursu, un mascul în vârstă de cinci ani.

„S-a intamplat intr-un minut, cu noi de fata, acasa, in curtea noastra, in spatiul nostru. A fost o chestie foarte ciudata. Mama si tata se aflau pe terasa, iar cainii fusesera hraniti de parintii mei cu cateva minute inainte. Se jucau in curte, iar ai mei au intrat in casa dupa una, alta, cand dintr-o data toti au inceput sa latre in acelasi timp. Cand a iesit afara, tata l-a vazut pe Ursu, asa il cheama pe cainele care ne-a fost otravit, cum a cazut fulgerat, lat si cu limba scoasa! Nici nu a mai avut cum sa-l mai salveze. A murit pe loc! Tata plangea si urla de durere! Cine ce i-a dat, nu stim... Dar a fost ceva puternic care le-a fost strecurat prin gard. Doar Ursu a mancat”, a declarat Alexandru Anghel, fratele Monicai Anghel, pentru wowbiz.ro.

×
Subiecte în articol: monica anghel caine
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close