Antena 3 CNN Show Showbiz Clipe dificile pentru Jojo după ce a născut „Îmi vine să plâng”

Clipe dificile pentru Jojo după ce a născut „Îmi vine să plâng”

Clipe dificile pentru Jojo după ce a născut „Îmi vine să plâng”
Sursa foto: Foto: Facebook
24 Ian 2017   •   10:10

A devenit din nou mămică, iar Jojo, pe numele real Cătălina Grama, a fost în al nouălea cer. Cu toate acestea, vedeta se confruntă cu probleme. Are dureri cumplite de spate și recunoaște că nu a reușit încă să alăpteze.

”La Achim nu am reușit. Nu a vrut și cu asta basta. Și nu am renunțat ușor. Mi-aș dori tare mult să reușesc de data aceasta. Nu de alta, însă chiar cred că ne va fi mult mai simplu și mie, și ei după”, a scris veda pe blogul personal.

”Știu că nu e nici matematică și nici altă materie mai dificilă, dar nici simplu nu e. Ori nu am găsit eu cheia potrivită, ori pur și simplu, anatomic vorbind, nu sunt croită pentru asta. Deși nu pare. Lucrul cel mai important pe care doresc să îl rețin și pe care aș dori să îl țină minte toate proaspetele mămici este că nu trebuie să mă simt vinovată/ să ne simțim vinovate. Pentru că eu mă simt un pic… Mai ales când plânge ea. Dacă zânuța mea plânge, pe cuvânt că îmi vine și mie să plâng când o văd așa de mică și fragilă”, a mai scris Jojo.

 

×
Subiecte în articol: jojo
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close