Antena 3 CNN Show Showbiz Codin Maticiuc, amintiri despre Mircea Albulescu

Codin Maticiuc, amintiri despre Mircea Albulescu

 Codin Maticiuc, amintiri despre Mircea Albulescu
12 Apr 2016   •   12:47

Cunoscutul producător de filme și teatru rememorează momentul în care l-a cunoscut pe Mircea Albulescu și descrie scenele triste petrecute la înmormântarea actorului.

"Duminică m-am trezit la 8, după doar patru ore de somn. Am avut primul curs de actorie de film de la UNATC, clasa domnului profesor Florin Kevorkian. Cum nimic nu e-ntâmplător, dumnealui ne-a povestit că l-a avut profesor pe maestrul Mircea Albulescu şi că de la curs merge direct la înmormântare.

Eu l-am cunoscut pe Mircea Albulescu vara trecută pe setul filmului Aniversarea, pe care l-am produs împreună cu regizorul Dan Chişu. Personaj principal, fără multe vorbe însă un rol de stare. Nu se simțea bine de atunci. A venit chiar în prima zi cu o vânătaie pe faţă de la o căzătură. S-a comportat extrem de profesionist şi filmul (zic eu) a ieșit senzaţional. Sunt tare curios dacă dragostea asta pentru marele actor ieșită acum la suprafață se va reflecta şi-n bilete de cinema când vom scoate filmul. În fine, să-mi las frustrările deoparte... Vorbisem să ne vedem joi cu mai mulți din echipă să vedem filmul pentru prima oară pe un ecran mare, la cinema, în cadrul festivalului Dakino. Confirmase şi Maestrul. Regret enorm că nu l-a văzut fie şi măcar o singură dată.

După curs am plecat la cimitir. Am rămas afară, capela în care se oficia slujba s-a dovedit neîncăpătoare. I-am zărit pe Adrian Titieni, cu o înfățișare sobră, cu barba lungă, asta şi datorită rolului din filmul lui Netzer pe care-l filmează zilele astea, Mihai Constantin, Marian Rilea, Radu Zetu, George Ivaşcu şi o foarte răvășită si afectată Monica Davidescu. Tot frumoasă însă", scrie Codin Maticiuc, pe blog.

Mai multe, pe blogul lui Codin Maticiuc.

×
Subiecte în articol: Codin Maticiuc Mircea Albulescu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close