Antena 3 Show Showbiz Colecţia Marni at H&M, o experienţă exclusivistă de shopping

Colecţia Marni at H&M, o experienţă exclusivistă de shopping

de Antena3.ro    |    08 Mar 2012   •   15:20
Colecţia Marni at H&M, o experienţă exclusivistă de shopping

Marni at H&M, o colecţie eclectică, extravagantă şi atemporală pentru care Consuelo Castiglioni a selectat cele mai reprezentative piese ale casei, a fost prezentată în avanpremieră în magazinul H&M din Băneasa Shopping City. Invitaţii au avut ocazia să-şi achiziţioneze produsele preferate din colecţia limitată, în cadrul unei experiente extraordinare de shopping.

Colecţia poartă în mod esenţial amprenta casei Marni, care este recunoscută pentru abordarea inventivă a modei. Este compactă şi coerentă, iar articolele  - cu alură sportivă şi aspect sofisticat - pot fi combinate şi recombinate. Astfel, rochiile largi, cămăşile şi topurile pentru femei devin punctul de plecare pentru asocierile de imprimeuri şi texturi, iar linia bărbătească, alcătuită din costume  cu pantaloni lungi sau cu bermude, haine parka şi articole cu intarsii este definită de stilul relaxat şi practic.

La eveniment au participat atat realizatori ai Antenei 3, precum Sabina Iosub, Niels Schnecker si Maria Coman, cat si alte nume importante din televiziune, muzica si moda: Andreea Berecleanu, Anca Rusu, Cristina Dochianu, Venera Arapu, Andrei Zaharescu, Geanina Varga, Carmen Bruma, Crina Abrudan, Raluca Lazarut, Stephan Pelger, Adrian Sână, Ciprian Sipoş, Antonia si Corina.

Colecţia Marni at H&M va fi disponibilă în magazinele din Băneasa Shopping City, Afi Palace Cotroceni şi Maritimo Shopping Center (Constanţa) începând din 8 martie, ora 10.00 AM.

Vezi fotografii de la eveniment în galeria de mai jos:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close