Antena 3 CNN Show Showbiz Comorile lui Vadim Tudor, scoase la licitaţie de familie

Comorile lui Vadim Tudor, scoase la licitaţie de familie

Comorile lui Vadim Tudor, scoase la licitaţie de familie
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Feb 2017   •   17:35

Familia lui Corneliu Vadim Tudor a vândut cam tot ce se putea din moştenirea tribunului. Aseară s-a organizat a treia, şi ultima, licitaţie cu obiecte care i-au aparţinut fostului lider PRM.

Atracţia principală a reprezentat-o limuzina lui Vadim, un Chrysler din 2010 cu doar 36.000 de kilometri la bord, care s-a vândut cu 12.000 de euro.

Zeci de obiecte, care i-au aparţinut lui Corneliu Vadim Tudor, au fost scoase la licitaţie. Printre cele mai valoroase piese s-au aflat documente originale vechi, medalii, icoane sau volume cu autograful unor mari scriitori. Deşi s-au strâns mai puţini bani decât la primele două licitaţii, de data aceasta s-au vândut aproape toate piesele. şi continuă să se vândă.

Bucata din gorunul lui Horea, primită cadou de Vadim, în anul 2000, s-a vândut cu aproape 400 de euro, un preţ de două ori mai mare decât cel de pornire. Printre obiectele care i-au aparţinut fostului preşedinte PRM se mai afla un stilou din aur, estimat la 1.800 de euro, dar şi o carafă de vin a lui Alexandru Ioan Cuza, estimată la 150 de euro. Vedeta licitaţiei a fost însă limuzina americană, cu care tribunul se afişa la evenimente speciale. Chryslerul a avut un preţ de pornire de 4.000 de euro şi s-a vândut cu 12.000.

Până acum, familia lui Corneliu Vadim Tudor a obţinut peste 200 de mii de euro din vânzarea obiectelor adunate de fostul lider PRM. Cel mai valoros obiect a fost steagul lui Avram Iancu, vândut cu peste 100 de mii de euro. O parte din bani au fost folosiţi de familie pentru a plăti datoriile rămase după moartea politicianului.

×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor licitatie
Parteneri
Horoscop 25 septembrie - 1 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici
x close