Antena 3 CNN Show Showbiz Concert istoric pentru Sir Paul McCartney în Tel Aviv

Concert istoric pentru Sir Paul McCartney în Tel Aviv

Concert istoric pentru Sir Paul McCartney în Tel Aviv
25 Sep 2008   •   23:32

Zeci de mii de fani au participat joi la concertul lui Paul McCartney în Tel Aviv. Acesta a fost primul concert al fostului Beatle în Israel. Grupul Beatles a primit interdicţie de a pătrunde pe teritoriul acestui stat în anul 1965, pe motiv că muzica lor ar fi fost dăunătoare pentru moralul tinerilor.

Starul a declarat pe siteul personal că speră ca acest concert să revitalizeze ideea de "pace" în regiune. "Lumea ştie despre conflictele care au fost în regiune şi mi-ar plăcea să ştiu că, prin prezenţa mea, îi îndemn să se gândească la pace", a spus McCartney.

Referitor la interdicţia de a pătrunde în Israel el a declarat: "Au spus că avem o influenţă nefastă asupra tinerilor. Ni s-a părut amuzant, într-un fel, pentru că am cântat în alte locuri. Managerul nostru însă, Brian Epstein, care era evreu, a fost mult mai insultat decât noi."



După concert Paul McCartney a pregătit o vizită surpriză la o şcoală de muzică din Palestina, cu toate că între cele două ţări conflictele continuă. Serviciile de securitate pentru concertul starului la Tel Aviv au costat un milion şi jumătate de lire sterline. pentru eveniment au fost mobilizaţi 5.000 de poliţişti şi agenţi sub acoperire.


Sursa foto: monstersandcritics.com

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: paul mccartney
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close