Antena 3 CNN Show Showbiz Concertul de revenire a lui Robbie Williams, în direct la un cinematograf din Capitală

Concertul de revenire a lui Robbie Williams, în direct la un cinematograf din Capitală

Concertul de revenire a lui Robbie Williams, în direct la un cinematograf din Capitală
Sursa foto: Robbie Williams
05 Oct 2009   •   19:01

Veste bună pentru fanii cântăreţului britanic Robbie Williams. Concertul de revenire a celebrului cântăreţ britanic Robbie Williams, care va avea loc pe 20 octombrie, la Londra, va fi difuzat în aproape 200 de cinematografe din Europa, inclusiv în România. La noi în ţară, concertul va fi difuzat în direct de The Light Cinema, din Bucureşti, se arată pe site-ul artistului.

Fanii lui Robbie Williams sunt aşteptaţi la The Light Cinema din Capitală, începând cu ora 22.00, au anunţat reprezentanţi ai conematografului citaţi de Mediafax. Biletele vor costa 50 de lei şi vor fi puse în vânzare vineri, pe 9 octombrie.




Noul album al lui Robbie Williams, "Reality Killed the Video Star", este produs de celebrul Trevor Horn, cel care a scris şi înregistrat "Video Killed The Radio Star", primul cântec difuzat pe postul MTV. Se pare că această melodie a fost şi sursa de inspiraţie pentru numele noului album al lui Robbie Williams.
Robbie Williams şi-a început cariera muzicală în formaţia Take That. În 1996, însă, a decis să urmeze o carieră solo şi a părăsit trupa. De atunci, britanicul a vândut peste 55 de milioane de exemplare ale albumelor sale, în lumea întreagă.

Ascultaţi ?Bodies?, cea mai nouă melodie lansată de Robbie Williams:



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: robbie williams concert cinema
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close