Antena 3 Show Showbiz Confesiunea dureroasă făcută de Andreea Bănică: „Am suferit foarte mult”

Confesiunea dureroasă făcută de Andreea Bănică: „Am suferit foarte mult”

19 Iun 2017   •   23:43
Confesiunea dureroasă făcută de Andreea Bănică: „Am suferit foarte mult”
Sursa foto: Foto:captura kanal D

Este o artistă de mare succes, iar pe plan personal lucrurile îi merg de minune. Dar cu toate acestea, Andreea Bănică a făcut o mărturisire dureroasă.

Artista i s-a confesat vedetei TV Ela Crăciun.

„Am suferit foarte mult la început după ce am născut-o pe Sofia. Mă simțeam foarte singură fără părinții mei, deși aveam familia lângă mine și pe părinții lui Lucian. Îmi doream foarte mult să o am pe mama alături. Și faptul că am pierdut-o atât de devreme, am realizat și mai mult cât de importante sunt clipele petrecute alături de copiii tăi. Să fiu tot timpul în spatele lor, să văd toate momentele frumoase prin care trec, cum cresc. Țin minte că, pe când Sofia avea trei luni de zile și era cu bunicii la mare, m-au sunat să îmi spună că Sofia a răcit la plămâni. În momentul acela mi-am smult cheia din cuier, am luat papucii și am fugit de îndată la Eforie. Am condus o oră și jumătate. M-a oprit și poliția. Plângeam pentru că m-am simțit vinovată că nu eram alături de ea”, a declarat Andreea Bănică.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close