Antena 3 CNN Show Showbiz Confesiunea făcută de Sebastian Papaiani de pe patul de spital

Confesiunea făcută de Sebastian Papaiani de pe patul de spital

Confesiunea făcută de Sebastian Papaiani de pe patul de spital
Sursa foto: Foto: Facebook
31 Mai 2016   •   09:56

Maestrul Sebastian Papaiani a trecut prin clipe grele, în ultimele zile, după ce a suferit un accident vascular cerebral şi s-a prăbuşit  în baia casei sale, acolo unde a şi fost găsit de către soţie, care a chemat de urgenţă ambulanţa.

Sebastian Papaiani a fost supus unui computer tomograf de către medici şi are şanse să îşi revină complet după accidentul vascular cerebral, însă momentan starea acestuia este una destul de fragilă. Chiar dacă este coerent şi îi recunoaşte pe toţi cei care vin să îl viziteze, maestrul vorbeşte foarte greu, potrivit cancan.ro.

Luni, acesta a fost vizitat de către bunul său prieten Ion Dichiseanu, dar şi de către un alt apropiat. Alături de Ion Dichiseanu acesta trebuia să joace într-o piesă de teatru, la Constanţa, însă spectacolul s-a anulat din cauza stării de sănătate a lui Sebastian Papaiani.

Maestrul Papaiani le-a făcut o confesiune asistentelor care îl îngrijesc: „Dacă mă mai ţineţi mult aici, eu fug din spital“, a povestit una dintre asistentele medicale, scrie CanCan.ro.

 

×
Subiecte în articol: Sebastian Papaiani
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close