Antena 3 CNN Show Showbiz Convorbire telefonică între Monica şi Irinel, în direct: Vreau să o văd pe Irina!

Convorbire telefonică între Monica şi Irinel, în direct: Vreau să o văd pe Irina!

Convorbire telefonică între Monica şi Irinel, în direct: Vreau să o văd pe Irina!
Sursa foto: Foto: articolenoi.wordpress.com
12 Apr 2011   •   13:28

Monica Columbeanu a fost la Izvorani şi a încercat să intre în vilă şi să o vadă pe fiica ei, Irina. Presa scrie că Monica ar fi apelat la ajutorul mascaţilor pentru a lua copilul, care i-a fost încredinţat săptămâna trecută de Tribunalul Bucureşti.

Aflată la poarta vilei de la Izvorani, Monica i-a cerut lui Irinel, prin intermediul unui apel telefonic realizat în faţa jurnaliştilor, să o lase să-şi vadă copilul. „Sunt foarte îngrijorată şi vreau să o văd pe Irina”, a spus Monica.Cu toate acestea, Irinel nu s-a lăsat înduplecat.

Tribunalul Bucureşti a admis, săptămâna trecută, plângerea Monicăi Columbeanu faţă de decizia iniţială de încredinţare a copilului lui Irinel Columbeanu.

Irina a trecut astfel în custodia Monicăi, până la finalizarea procesului de divorţ. Irinel a refuzat însă să o lase pe Monica să vadă copilul sau să i-l încredinţeze acesteia, pe motiv că fetiţa ar fi bolnavă.

Irinel va trebui să-i plătească Monicăi o pensie de 2.000 de lei lunar pentru îngrijirea copilului. În primă fază, Monica pierduse custodia în faţa lui Irinel, care a ţinut-o pe fetiţă la vila de la Izvorani.

 



 








×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close