Antena 3 CNN Show Showbiz Corina Chiriac, mesaj emoționant pe Facebook: „Se împlinesc o grămadă de ani de când a plecat de lângă mine”

Corina Chiriac, mesaj emoționant pe Facebook: „Se împlinesc o grămadă de ani de când a plecat de lângă mine”

Corina Chiriac, mesaj emoționant pe Facebook: „Se împlinesc o grămadă de ani de când a plecat de lângă mine”
Sursa foto: Foto: Facebook
05 Apr 2017   •   08:34

O cântăreață extrem de îndrăgită înainte de 89, Corina Chiriac are o mare durere. Artista suferă chiar și acum după moartea câinelui său, Jeky.

Vedeta a ținut să îi aducă un omagiu prietenului său credincios. „Se împlinesc o grămadă de ani de când Jeky, minunatul meu labrador, a plecat de lângă mine. Este îngropat la Cimitirul Animalelor din Glina. A fost un câine special şi sper că a fost un căţel fericit.

A locuit în Cotroceni, coteţul lui a fost un apartament cu 4 camere, toate ale lui, dar mai ales un pian cu coadă scurtă Steinway. A mâncat muuuult, mai bine decât mine, s-a plimbat cu F… american din care a lătrat nestingherit la orice părea dubios şi a avut-o drept şofer, bucătăreasă, femeie de serviciu şi prietenă pe Corina Chiriac.

Nu o dată l-am visat în aceşti ani apărând de nicăieri ca să mă apere de ameninţări neclare mie, dar evidente lui. Nu ştiu dacă mulţi dintre noi ajungem în Rai, dar un Rai al căţeilor cu siguranţă există”, a scris Corina Chiriac, alături de câteva fotografii cu animalul său credincios.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close