Antena 3 Show Showbiz Creaţii inspirate din serialul Familia Flintstone, la Festivalul de Modă de la Londra (VIDEO)

Creaţii inspirate din serialul Familia Flintstone, la Festivalul de Modă de la Londra (VIDEO)

23 Sep 2009   •   22:32
Creaţii inspirate din serialul Familia Flintstone, la Festivalul de Modă de la Londra (VIDEO)
Sursa foto: moda

O colecţie de modă impresionantă are, întotdeauna, o sursă de inspiraţie neobişnuită. Este lecţia pe care o ştiu toţi designerii care s-au adunat, la Londra, să-şi prezinte propunerile pentru primăvara anului viitor.

Aşa că, publicul a putut admira haine inspirate din viaţa fantastică a Familiei Flinstone, sau din portul primitiv al triburilor din Congo.

Americanul Jeremy Scott a venit la Londra decis să-i şocheze pe britanici. Designerul, care le îmbracă uneori pe Madonna şi Lady Gaga, a adus pe podiumul din Londra haine inspirate din desenele animate "Familia Flinstone".

Veteranul modei britanice, Paul Smith, a găsit o sursă exotică de inspiraţie: viaţa primitivă a unui trib din Congo. Colecţia pe care a prezentat-o a fost o adevărată explozie de culoare.

Publicul a fost încântat, mai cu seamă, de rochii. Majoritatea, din materiale uşoare, cu modele fistichii şi, după cum se laudă designerul, uşor de purtat.

Actriţa Sienna Miller nu a venit singură, în Londra, ci însoţită de sora ei, Savannah. Împreună au creat o colecţie inspirată din America anilor 50. Îmbrăcămintea are un aer tineresc şi nonconformist. Rochiile sunt scurte, strâmte şi cu decolteuri generoase. Cele două creatoare de modă au folosit din plin denimul pentru pantaloni, veste sau bustiere.

Antena3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close