Antena 3 CNN Show Showbiz Cristi Borcea se pregăteşte de nuntă, în timp ce divorţează

Cristi Borcea se pregăteşte de nuntă, în timp ce divorţează

Cristi Borcea se pregăteşte de nuntă, în timp ce divorţează
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Apr 2011   •   15:19

Cristi Borcea se pregăteşte de căsătorie, deşi abia a depus actele de divorţ. Viitoarea doamnă Borcea este un fost fotomodel, iar naşul va fi finanţatorul din Ghencea, Gigi Becali. Actuala doamnă Borcea are de împărţit cu preşedintele executiv al clubului Dinamo o avere estimată la 120 milioane de euro.

Cristi Borcea face planuri pentru viitoarea nuntă cu amanta sa, chiar în timp ce divorţează de nevastă. Naşul de cununie este deja stabilit.

Viitoarea soţie a lui Borcea este Alina Vidican. Tânăra de 26 de ani este din Timişoara şi a fost manechin. Relaţia dintre ea şi Borcea pare să fi început când tânăra avea doar 19 ani. În prezent, Alina Vidican se află la Miami.

Înainte de a pleca către plajele însorite din Statele Unite, de mână cu viitoarea soţie, Cristi Borcea a trecut pe la tribunal.

Unele surse susţin că şi Mihaela Borcea are un iubit, la fel de tânăr ca şi amanta soţului. Soţii Borcea se despart după 22 de ani de căsnicie. Ei nu mai locuiau demult împreuna, însă au rămas împreună pentru cei trei copii. Avocaţii celor doi susţin că despărţirea va fi una amiabilă.

 


×
Subiecte în articol: Cristi Borcea borcea divort casatorie
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close