Antena 3 CNN Show Showbiz Cristi Borcea şi-a adus iubita acasă, cu un inel de logodnă de 80.000 de euro

Cristi Borcea şi-a adus iubita acasă, cu un inel de logodnă de 80.000 de euro

Cristi Borcea şi-a adus iubita acasă, cu un inel de logodnă de 80.000 de euro
Sursa foto: Foto: Videonews
10 Mai 2011   •   22:42

Cristi Borcea şi-a adus iubita acasă, la Bucureşti, cu tot cu un inel de logodnă pe deget, în valoare de 80.000 de euro. Alina a arătat mândră în faţa camerelor de luat vederi noua podoabă şi foarte tandri unul cu celălalt, cei doi au împărtăşit câte ceva din planurile de viitor, care includ o nuntă si copii.

Modelul în vârstă de 27 de ani a aşteptat opt ani să devină "doamna Borcea", dar în final răbdarea ei a dat roade.

Cristi şi Alina au fugit de ochii presei imediat după ce soţii Borcea au depus actele de divorţ. Cei doi îndrăgostiţi au petrecut 10 zile de vis într-un apartament de lux din Miami, care l-a costat pe dinamovist 600.000 de euro.

Borcea nu va sta prea mult burlac. Naş de cununie îi va fi eternul rival, Gigi Becali. Patronul Stelei le-a pregătit mirilor şi cadoul. O vrea pe Shakira la nuntă.

Până la nuntă, Cristi Borcea mai are de trecut pe la notar. Dinamovistul a decis să renunţe la partaj şi să împartă averea frăţeşte cu soţia sa. Un singur lucru este cert: cei trei copiii vor rămâne în grija mamei.

Familia Borcea are o avere estimată la 120 de milioane de euro. În plus, deţine 17% din acţiunile clubului Dinamo şi mai multe imobile în România şi Statele Unite, dar şi iahturi. Pe unul dintre ele, potrivit presei mondene, va avea loc nunta, la sfârşitul acestei veri.

 

 

×
Subiecte în articol: Cristi Borcea iubita alina vidican
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close