Antena 3 CNN Show Showbiz Cristi Borcea, un "Romeo" contemporan

Cristi Borcea, un "Romeo" contemporan

Cristi Borcea, un "Romeo" contemporan
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Apr 2011   •   22:25

Cristi Borcea ar putea să îşi schimbe porecla, în loc de Shakira - ROMEO. Numele l-a găsit chiar naşul lui, Gigi Becali. Căsătorit, a cunoscut o tânâră frumoasă, de care s-a îndrăgostit. A încercat să stea departe de ea şi să-şi păstreze familia, dar n-a putut. Aşa că acum o ia de nevastă şi-i va plăti fostei soţii alocaţie lunară. Mai are însă un mare obstacol de trecut: să o convingă de bunele intenţii şi pe viitoarea soacră care nu vede cu ochi buni relaţia fiicei sale.

Naşul Becali povesteşte că cei doi se iubesc nebuneşte de prin 2004. Când s-au cunoscut, ea avea 21 de ani, el 33. Ea era fotomodel, el un bogat om de afaceri. O relaţie pe care mama fetei nu prea a agreat-o.

În 2008, Borcea ar fi dat 600 de mii de euro pe un apartament în Miami în care ea s-a mutat imediat. Înainte să se afle de divorţ, soţii Borcea s-au înţeles în privinţa viitorului financiar al celor trei copii.

Oficial, soţii Borcea au acum de împărţit o avere de 120 de milioane de euro provenite din afaceri în turism, transporturi, imobiliare, industria alimentară şi sport. În plus familia Borcea deţine 17% din acţiunile clubului Dinamo şi mai multe imobile în România, Monaco şi Statele Unite, dar şi iahturi.

Noua viaţă s-ar putea să însemne şi îndepărtarea lui Borcea de fotbal. Miercuri, în ziua depunerii actelor de divorţ, un alt acţionar miliardar al lui Dinamo, Dragoş Săvulescu a fost numit preşedinte delegat. Despre el se spune că încet încet va prelua din atribuţiile lui Cristian Borcea, variantă care nu-i place patronului eternei rivale.

×
Subiecte în articol: Cristi Borcea Dinamo Becali nas avere
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close