Antena 3 CNN Show Showbiz Cristi Brancu, cu ochii înecaţi în lacrimi: Oana, te iubesc! (VIDEO)

Cristi Brancu, cu ochii înecaţi în lacrimi: Oana, te iubesc! (VIDEO)

Cristi Brancu, cu ochii înecaţi în lacrimi: Oana, te iubesc! (VIDEO)
Sursa foto: Cristi Brancu
22 Ian 2010   •   11:50

Ipocrizie dusă la extrem sau dragoste fără limite? Cristi Brancu a plâns în direct la televizor, după ce a văzut un clip făcut de echipa proprie, cu acordul lui, clip în care se aminteau momentele frumoase din relaţia cu soţia sa, Oana. E drept, Brancu a precizat că nu a văzut înainte clipul, dar asta nu l-a oprit să îl prezinte în emisiune ca pe un moment dedicat familiei sale. Ce a ieşit?

După modelul Dani Oţil-Mihaela Rădulescu, povestea de dragoste dintre Cristi Brancu şi soţia sa a luat o turnură lacrimogenă, joi, în emisiunea Agentul VIP.

Pe 21 ianuarie, Cristi şi Oana au împlinit doi ani de când s-au cunoscut. Cristi a mărturist că de când a păşit Oana în platoul emisiunii "Agentul VIP", viaţa sa s-a schimbat complet.

Sensibilizat până la lacrimi după ce a văzut imagini cu el şi cu soţia sa, Cristi nu s-a putut abţine să nu lăcrimeze în numele dragostei...



Un episod asemănător a avut loc la sfârşitul anului trecut, când Dani Oţil a plâns în faţa camerelor de filmat. Motivul: cartea iubitei sale, Mihaela Rădulescu, l-a impresionat profund.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: emisiune lacrimi
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close