Antena 3 CNN Show Showbiz Cristi Minculescu a trecut cu bine de a doua operaţie. A treia intervenţie, programată în weekend

Cristi Minculescu a trecut cu bine de a doua operaţie. A treia intervenţie, programată în weekend

Cristi Minculescu a trecut cu bine de a doua operaţie. A treia intervenţie, programată în weekend
Sursa foto: Cristi Minculescu
27 Mar 2009   •   15:08

Cristi Minculescu a trecut cu bine şi de cea de-a doua operaţie. Potrivit medicilor de la de la Spitalul Universitar din Regensburg, operaţia la care a fost supus Cristi Minculescu, joi seară, a decurs conform planului.

Potrivit Mediafax, ficatul a început să funcţioneze la puţin timp după operaţia de transplant de marţi. Acesta este bine irigat, a început deja să se dezvolte, iar funcţiile hepatice se îmbunătăţesc.

Cristi Minculescu va fi supus unei a treia operaţii la sfârşitul acestei săptâmâni. Medici germani nu au putut furniza o dată la care Minculescu va fi externat.

Soţia lui Minculescu, Rodica, care a fost donatorul organului, se recuperează bine. Procesul de vindecare în cazul acesteia decurge normal. Ea ar putea fi externată într-o săptămână sau două.

Minculescu suferă de o boală ereditară hepato-renală, care determină mărirea organelor şi a necesitat un transplant de ficat.

Transplantul de ficat al cunoscutului cântăreţ Cristi Minculescu a costat 47.000 de euro. Preţul operaţiei a fost suportat de Fondul Naţional de Asigurări de Sănătate.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cristi minculescu transplant de ficat
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close