Antena 3 CNN Show Showbiz Cristi Minculescu a trecut testul. Iris a susţinut un concert de două ore în Bucureşti (VIDEO)

Cristi Minculescu a trecut testul. Iris a susţinut un concert de două ore în Bucureşti (VIDEO)

Cristi Minculescu a trecut testul. Iris a susţinut un concert de două ore în Bucureşti (VIDEO)
Sursa foto: Cristi Minculescu
09 Oct 2009   •   21:12

Cristi Minculescu a trecut testul. El făcut faţă celor două ore de spectacol la Sala Polivalentă. 8.000 de oameni l-au aclamat, joi seară şi au cântat alături de el. Printre ei, şi fiul lui Cristi Minculescu, Florin care a stat tot timpul co ochii pe tatăl său.

Sala Polivalentă a explodat când a apărut Cristi Minculescu. Toată lumea şi-a pus aceeaşi întrebare: va putea Cristi Minculescu să ducă până la capăt un mega show. Răspunsul l-a dat chiar el: da a putut. A urcat pe scenă, a apucat microfonul şi două ore, nu l-a mai lăsat din mână.

Montat şi puternic, cântăreţul a ştiut să-şi dozeze efortul. După fiecare mişcare energică, Cristi, discret, lua câte o gură de apă. Primele semne de oboseală au apărut după prima oră de concert. E şi normal, omul de pe scenă acum câteva luni a primit un ficat nou. Alţii, abia s-ar da jos din pat. El dansa ca şi acum 29 de ani când debuta, pe scena de la Sala Palatului.

Cei opt mii de fani simt că este un moment în care e nevoie de ei. Apaludă şi scandează Iris. Iar asta îl face pe Cristi să capete puteri. În sală, în primele rânduri, Florin Minculescu respiră uşurat. Tatăl lui este un om puternic.



Observator

×
Subiecte în articol: cristi minculescu Iris Sala Polivalenta
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close