Antena 3 CNN Show Showbiz Cristi Minculescu: Ce a fost mai greu a trecut! Privim înainte! (VIDEO)

Cristi Minculescu: Ce a fost mai greu a trecut! Privim înainte! (VIDEO)

Cristi Minculescu: Ce a fost mai greu a trecut! Privim înainte! (VIDEO)
Sursa foto: Cristi Minculescu
24 Sep 2009   •   18:45

Generaţii la rând au crescut fredonându-le cântecele. Chiar şi atunci, în anii grei ai comunismului, când au fost interzişi! Iris, cea mai bună trupă rock a României revine cu un megaconcert la Sala Polivalentă.

Pe 8 octombrie, peste şapte mii de bucureşteni îşi vor revedea idolii după o absenţă de aproape un an. ?Sperăm să vă placă foarte mult ceea ce facem noi aici. Este un material nou, atât ca sound cât şi ca gen muzical, un material în care noi cei de la Iris credem foarte mult?, adeclarat Cristi Minculescu.

Cristi Minculescu şi Nelu Dumitrescu au fost invitaţi la Observatorul orei 16.00. Ei au vorbit despre perioada grea prin care au trecut, dar şi despre proiectele viitoare.

?Important e că ce-a fost mai greu a trecut şi că privim înainte?, a spus Cristi Minculescu. Acesta a fost discret în ceea ce priveşte momentele grele prin care a trecut. ?E un moment pe care nu l-a dorit nimeni şi pe care nu vrem să batem foarte mult moneda?.

CRISTI MINCULESCU, ÎN PLATOUL OBSERVATORULUI



La începutul acestui an, o veste a picat ca un trăsnet peste fanii trupei Iris: Cristi Minculescu suferea de mai mulţi ani de o boală ereditară care îi afecta ficatul şi plămânii.

Pe 24 martie, în Germania, Cristi Minculescu a primit o parte din ficatul soţiei sale, Rodica. Operaţia a decurs bine, iar după numai trei săptămâni, Cristi s-a întors acasă. Pe 7 iunie, trupa Iris a urcat din nou pe scen. S-a întâmplat la Craiova, acolo unde Cristi a fredonat imnul echipei sale favorite de fotbal.

De atunci, Iris a mai suţinut câteva concerte în ţară, însă la Bucureşti vor cânta pe 8 octombrie. Va fi spectacolul de revenire a trupei, după operaţia suferită de Cristi Minculescu.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cristi minculescu Iris concert
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close