Antena 3 CNN Show Showbiz Cristi Minculescu, despre manele: Sunt expresia bucuriei de viaţă a unui anumit grup social

Cristi Minculescu, despre manele: Sunt expresia bucuriei de viaţă a unui anumit grup social

Cristi Minculescu, despre manele: Sunt expresia bucuriei de viaţă a unui anumit grup social
Sursa foto: Minculescu
25 Feb 2010   •   12:48

Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, a comentat într-un interviu acordat agenţiei Mediafax controversata declaraţie a preşedintelui Traian Băsescu potrivit căreia 99% dintre români ascultă manele.

Chiar dacă trupa Iris ar face parte dintre cei 1% care nu ascultă manele, Minculescu spune că există anumite ocazii în care acest gen de muzică trebuie ascultat. "Să zicem că noi suntem unii din restul de 1%. Manelele reprezintă expresia bucuriei de viaţă şi sigur că sunt anumite contexte în care trebuie ascultat?, a declarat cântăreţul.

?Procentul este părerea domnului Băsescu, de altfel singurul preşedinte care ne-a decorat, în 2007. (...) Vă daţi seama, la o nuntă de-asta de cartier doar nu o să pui Chopin să se danseze pe mese sau Vivaldi sau ştiu eu. Maneaua este expresia bucuriei de viaţă a unui anumit grup social din România. Este foarte simplu", a adăugat solistul formaţiei Iris.

În urmă cu aproape un an, Cristi Minculescu a fost supus unui transplant hepatic la o clinică din Germania. Donatorul a fost chiar soţia sa, Rodica. După transplantul de ficat, artistul a mai suferit alte două intervenţii chirurgicale. Minculescu suferă de o boală ereditară hepato-renală, care determină mărirea organelor.

Trupa Iris urmează să susţină, pe 1 şi 8 martie, două concerte la Teatrul Naţional din Capitală.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cristi minculescu manele
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close