Antena 3 CNN Show Showbiz Cristi Minculescu s-a întors în ţară. Solistul trupei Iris se simte bine şi s-a îngrăşat

Cristi Minculescu s-a întors în ţară. Solistul trupei Iris se simte bine şi s-a îngrăşat

Cristi Minculescu s-a întors în ţară. Solistul trupei Iris se simte bine şi s-a îngrăşat
16 Apr 2009   •   21:54

Cristi Minculescu s-a întors în România. Solistul trupei Iris a ajuns în Bucureşti joi după-amiază. Atât el, cât şi soţia sa se simt bine. Se ştia că solistul trebuia să ajungă acasă însă nimeni nu credea că se va întoarce atât de repede. Vestea i-a luat prin surprindere şi pe colegii de la Iris. Cristi Minculescu a fost supus unui transplant hepatic în Germania pe 24 martie. Rodica, soţia sa, a fost cea care i-a donat o parte din ficat.

Cristi Minculescu se simte excelent, s-a îngrăşat mai bine de trei kilograme şi este mereu cu zâmbetul pe buze. Şi soţia sa, Rodica se simte foarte bine. Aşa că medicii să le-au dat voie să plece acasă chiar înainte de Paşte. Vestea cea mare a venit joi, în jurul prânzului.

"M-au anunţat că sunt în Munchen, la aeroport, şi că dacă pot să mă duc să-i iau de la Otopeni. Ceea ce am şi făcut cu mare drag şi bucurie!", a declarat Cosmin Nicoară, manager trupa Iris.

Colegii de la Iris au fost tot timpul cu gândul la Cristi Minculescu. Iar weekendul trecut, Nelu, Boro, Valter şi Relu au condus mai bine de 20 de ore pentru a fi alături de prietenul lor, pe care nu îl mai văzuseră de o lună.

Acasă, Cristi Minculescu va urma un program de recuperare care va include multe restricţii. Medicii i-au recomandat să nu iasă din casă şi să nu primească vizite. Însă de Paşte, chiar şi medicii i-au dat voie să facă o excepţie.

În vârstă de 50 de ani, Minculescu suferă de o boală ereditară, polichistică hepato-renală, moştenită de la tatăl său. Această boală se caracterizează prin apariţia în ficat şi rinichi a unor chisturi, care evoluează şi care pot duce la afectarea funcţiilor organelor.

Cristi Minculescu a fost supus unui transplant hepatic în Germani pe 24 martie. Rodica, soţia lui a fost cea care i-a donat o parte din ficatul ei, soţului. Operaţia a durat mai bine de 10 ore şi a fost un succes. Şi dacă totul va merge bine, la sfârşitul verii Cristi va urca din nou pe scenă.



Antena 3

×
Subiecte în articol: cristi minculescu transplant de ficat
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close