Antena 3 CNN Show Showbiz Cristi Minculescu se simte foarte bine şi e gata să urce din nou pe scenă (VIDEO)

Cristi Minculescu se simte foarte bine şi e gata să urce din nou pe scenă (VIDEO)

Cristi Minculescu se simte foarte bine şi e gata să urce din nou pe scenă (VIDEO)
Sursa foto: cristi minculescu
13 Iul 2009   •   21:59

?Mă bucur că încă vorbiţi cu mine, nu despre mine?, a spus Cristi Minculescu la prima sa întâlnire cu jurnaliştii după transplantul de ficat. Solistul trupei Iris se simte foarte bine şi e gata să urce din nou pe scenă. Primul concert va avea loc sâmbăta aceasta la Şimleul Silvaniei.

Fericit că a trecut cu bine peste transplant şi că va reveni pe scenă, Cristi Minculescu le-a mulţumit, luni, celor care i-au fost alături în ultimele luni.

?Aş vrea să vă mulţumesc pentru suportul moral pe care mi l-aţi acordat. A contat enorm fiind acolo la o mie de kilometri şi mai ales pe operaţie, chiar vă rog să credeţi asta?, a spus Minculescu.

Cântăreţul a vorbit deschis despre cea mai grea încercare din viaţa sa. ?Am avut dublu ghinion pentru că am luat boala de la tata şi pentru că nu am putut s-o duc pe picioare, ce am păţit eu e o şansă de unu la patru milioane?, a spus Cristi Minculescu.

Acum se simte bine, la fel şi Rodica, soţia lui şi cea care, în luna martie, i-a dat o parte din ficatul ei.

?La mine au fost previziuni mult mai sumbre, dar ne-a ţinut Dumnzeu în formă şi vorbiţi cu mine, nu despre mine, să zicem că m-a mai lăsat un pic la Iris 7.16 + 6.40 Eu sper să fie un episod pe care să-l uităm toţi cât mai repede şi să reluăm ceea ce am făcut de atâta timp 6.49

Iar asta se va întâmpla mai repede decât se aştepta. Deşi primul concert era programat pentru 25 iulie, la Festivalul Peninsula de la Târgu Mureş, Iris va cânta sâmbăta aceasta, la Şimleul Silvaniei, lângă Zalău.

Minculescu mai are de trecut un hop: prima întâlnire cu decibelii. ?Miercuri e testul suprem la club, să văd cum stau cu suflul, dacă pot să stau pe picioare ca lumea. Dar după cum mă simt în momentul de faţă nu sunt probleme, atâta doar că recomandarea implică maxim o cântare pe săptămână până anul viitor?, a declarat solistul trupei Iris.

Pe 8 octombrie, Iris va susţine un megaconcert la Sala Polivalentă din Bucureşti. Până atunci, fanii vor găsi pe piaţă toate albumele formaţiei.



Observator

×
Subiecte în articol: cristi minculescu
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close