Antena 3 CNN Show Showbiz Cristi Minculescu suferă de o boală ereditară hepato-renală şi are nevoie de un transplant de ficat

Cristi Minculescu suferă de o boală ereditară hepato-renală şi are nevoie de un transplant de ficat

Cristi Minculescu suferă de o boală ereditară hepato-renală şi are nevoie de un transplant de ficat
Sursa foto: Cristi Minculescu
12 Feb 2009   •   14:54

Solistul trupei Iris, Cristi Minculescu, nu suferă de o criză avansată de ciroză, a declarat şeful secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului din Timişoara, Dorel Săndesc, în cadrul unei conferinţe de presă despre starea de sănătatea a artistului.
Potrivit medicului, Minculescu suferă de o boală ereditară hepato-renală, care determină mărirea organelor şi necesită un transplant de ficat.
Dorel Săndesc a adăugat că operaţia este una dificilă şi recuperarea ar putea dura câteva luni, anunţă Evenimentul Zilei. Minculescu ar trebui să se întoarcă în ţară în zilele care urmează.
Managerul trupei Iris, Cosmin Nicoară, a declarat că turneul pe care trebuia să-l înceapă este anulat. Totuşi, potrivit acestuia, concertul programat pe 2 martie, la Teatrul Naţional, va avea loc.
Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, este internat într-o clinică din Germania, unde este supus unor investigaţii medicale, deoarece starea sa de sănătate s-a înrăutăţit în ultima perioadă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cristi minculescu transplant de ficat
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close