Antena 3 CNN Show Showbiz Cristian Boureanu, prima vizită la poliţie: „Stau aproape, mie îmi face plăcere. O să îmi văd de treabă şi de viaţă”

Cristian Boureanu, prima vizită la poliţie: „Stau aproape, mie îmi face plăcere. O să îmi văd de treabă şi de viaţă”

Cristian Boureanu, prima vizită la poliţie: „Stau aproape, mie îmi face plăcere. O să îmi văd de treabă şi de viaţă”
Sursa foto: Foto: Cristian Boureanu/Facebook
de S.T.    |    14 Aug 2017   •   18:20

Proaspăt eliberat din închisoare după ce a petrecut două luni în arest preventiv, fostul deputat s-a prezentat luni la secţia 20 de poliţie pentru a lua legătura cu ofiţerii care trebuie să îl supravegheze.

„M-am întâlnit cu un fost coleg pe care îl cunoşteam întâmplător”, a povestit Boureanu când a ieşit de la poliţie. „Cunoasteţi pe cineva care a fost chemat în fiecare zi? Stau aproape, mie îmi face plăcere. O să îmi văd de treabă şi de viaţă”, a conchis el, potrivit stirileprotv.ro.

Fostul deputat nu a vrut să dea detalii despre experienţa din spatele gratiilor, spunând că va discuta despre acest subiect când se termină cazul.

Boureanu trebuie să se prezinte la secţie în fiecare zi lucrătoare şi să le comunice agenţilor în permanenţă ce face şi unde merge. 

 

El are şi interdicţia de a părăsi Capitala vreme de 60 de zile şi a fost averizat că orice încălcare a rigorilor controlului judiciar îl va trimite în spatele gratiilor.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close