Antena 3 CNN Show Showbiz Cum a apărut Delia îmbrăcată la iUmor. Bendeac și Cheloo au râs cu lacrimi - FOTO

Cum a apărut Delia îmbrăcată la iUmor. Bendeac și Cheloo au râs cu lacrimi - FOTO

Cum a apărut Delia îmbrăcată la iUmor. Bendeac și Cheloo au râs cu lacrimi - FOTO
12 Mai 2018   •   11:18

iUMOR LIVE la ANTENA 1. Prezența feminină din juriul ”iUmor” are în fiecare zi câte o surpriză pentru cei doi colegi ai săi, Mihai Bendeac și Cheloo, în ceea ce privește apariția sa. Delia este de fiecare dată pata de culoare de la pupitrul juraților, însă una dintre ținutele sale a atras atenția celor doi colegi mai multe decât oricare alta!

Fie că este vorba de o ținută colorată, de un machiaj excentric sau de un accesoriu, Delia știe cum să iasă în evidență. Așa s-a întâmplat în cazul unei ținute pe care artista a completat-o cu un turban auriu. ”De ce investești în machiaj, în păr, dacă apoi îți pui așa ceva în cap? Mă hipnotizează trandafirul din fruntea ta, arăți ca o bomboană de brad din `82”, i-a spus Cheloo amuzat colegei sale, în timp ce Mihai Bendeac i-a luat apărarea. ”Arăți foarte bine, ai stil”, a spus actorul.

Ce i-a răspuns Delia colegului său, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20.00, în ediția cu numărul 12 a emisiunii ”iUmor”. Cea de-a 12 ediție ”iUmor” din acest sezon este și ultima în care telespectatorii au ocazia de a-și vota preferații. Pe 20 mai, telespectatorii au ocazia de a revedea cele mai tari momente, urmând ca duminică, 27 mai, de la ora 20.00, în marea finală, românii vor decide cine este câștigătorul ”iUmor” din acest sezon!

La finalul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

×
Subiecte în articol: Delia cheloo iUmor
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close