Antena 3 CNN Show Showbiz Cum arată si cât costă noua vilă a Mihaelei Rădulescu - FOTO

Cum arată si cât costă noua vilă a Mihaelei Rădulescu - FOTO

Cum arată si cât costă noua vilă a Mihaelei Rădulescu - FOTO
24 Dec 2016   •   10:27

După șapte ani în care a locuit în Monte Carlo (Monaco) într-un apartament de 10 milioane de euro,  Mihaela Radulescu a cumpărat o casă împreună Felix Baumgartner, situată într-o staţiunene de lux a VIP-urilor de pe riviera franceza.

Pentru noua proprietate cei doi au plătit o sumă de aproximativ 100 de milioane de euro, adică o sumă de 10 ori mai scumpă decât apartamentul în care a locuit diva de la Monaco până acum, scriu cei de la click.ro conform unui ziar monden.

„Imi iau inima-n dinti si va invit la mine… acasa! In fiecare zi, pe Instagram – mihaelaschwartzenberg, cate un coltisor din… lumea mea. „Acasa” e povestea fiecarui suflet care o locuieste si orice „acasa” e bucurie si tihna. Nu e musai sa ne placa tot ce le place altora, pentru ca e o treaba prea personala, in care fiecare isi coloreaza viata si peretii cum simte, in care fiecare are matrita lui de confort si inspiratie… Nici nu cred ca are mare importanta cu ce decoram casa, ci cu cata viata, iubire si armonie o umplem„, a scris Mihaela Radulescu pe Facebook.

Foto: One.ro.

×
Subiecte în articol: mihaela radulescu felix baumgartner
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close