Antena 3 CNN Show Showbiz Cum arată un actor de la "În puii mei!" după cinci ore de machiaj

Cum arată un actor de la "În puii mei!" după cinci ore de machiaj

Cum arată un actor de la "În puii mei!" după cinci ore de machiaj
10 Mar 2016   •   11:10

Din 16 martie, comedia revine la Antena 1. Mihai Bendeac şi colegii săi vor face show în fiecare miercuri, de la 20.30, într-un nou sezon “În puii mei!”. Savuros, spumos, puţin înţepător, dar mereu sănătos, umorul „În puii mei!” este de neegalat, aşa cum sunt şi actorii care fac posibil acest show, situaţiile pe care le creează sau chiar situaţiile comice pe care însăşi realitatea de zi cu zi le oferă.

Printre lucrurile mai puţin ştiute despre acest show se numără pregătirea pe care o presupune crearea fiecărui personaj în parte. Vlad Drăgulin, unul dintre cei mai vechi membri ai echipei, se poate mândri cu titulatura de „cel mai bătut de soartă” dintre actorii „În puii mei!”. Prin prisma personajelor pe care le interpretează, îşi petrece mai bine de sfert de zi doar în cabina de machiaj. „Pentru rolul lui Morgan Freeman, am stat aproape 5 ore la machiaj. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă, în speranţa că îi voi îmbuna să mă lase măcar într-o pauză de 5 minute, preţ de o ţigară. Nu a fost chip!”, povesteşte actorul.

Vlad Drăgulin este unul dintre actorii care i-au fost alături lui Mihai Bendeac încă din primele sezoane ale emisiunii „În puii mei!”. De-a lungul timpului a interpretat o mulţime de personaje care au făcut deliciul telespectatorilor, printre care Nicuşor de la Brăila, Nelson Mondialu’, Nicolae Guţă, Miron Cozma sau, mai nou, Malone, prietenul lui Roby.

De Anca Dinicu, prezentatoarea noului sezon „În puii mei!”, alături de care pune în scenă cuplul Narcisă – Guţă, îl leagă o prietenie lungă: „Ne-am cunoscut în facultate, ea a fost prima mea parteneră de scenă, o dramatizare după <>”.

×
Subiecte în articol: machiaj
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close