Antena 3 CNN Show Showbiz Cum vede soțul lui Jennifer Aniston divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie

Cum vede soțul lui Jennifer Aniston divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie

Cum vede soțul lui Jennifer Aniston divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Sep 2016   •   10:24

Soțul lui Jennifer Aniston nu a mai putut evita subiectul anului, referitor la divorțul cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt, și a afirmat, într-un interviu pentru Business Insider că ”e o veste teribilă pentru acei copii”.

Actorul Justin Theroux, care este într-o relație cu Jennifer Aniston din 2011, dar căsătoriți din 2015, a afirmat că și el provine dintr-o familie afectată de divorț și că empatizează cu copiii cuplului Jolie-Pitt.

”Asta e tot ce se poate spune cu adevărat. E obositor să comentăm altceva. Oamenii trec prin momente dificile, e oribil", a mai spus Theroux.

"Există un apetit fără sfârșit pentru a umbla în gunoaiele altora, chiar dacă nimeni nu recunoaște asta. Însă mulți o fac, pentru că le cumpără (ziarele de scandal - n.r.), a mai spus el.

Aniston și Pitt au fost căsătoriți între 2000 și 2005, iar despărțirea lor a fost îndelung comentată, în dezavantajul lui Jennifer, care fusese părăsită de Brad pentru Angelina Jolie. După ce Pitt și Jolie și-au spus oficial "da", Aniston s-a declarat convinsă că Brad are ceea ce a meritat.

×
Subiecte în articol: Jennifer Aniston Brad Pitt
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close