Antena 3 CNN Show Showbiz Dan Bittman: Minculescu ar putea fi supus unei operaţii la rinichi

Dan Bittman: Minculescu ar putea fi supus unei operaţii la rinichi

Dan Bittman: Minculescu ar putea fi supus unei operaţii la rinichi
Sursa foto: Cristi Minculescu
25 Mar 2009   •   15:35

Cristi Minculescu ar putea avea nevoie şi de o operaţie de rinichi. Declaraţia a fost făcută de Dan Bittman, solistul trupei Holograf, într-o conferinţă prilejuită de lansarea unui album best of, "Primăvara începe cu tine".

Artistul susţine că în ciuda reuşitei operaţiei de transplant hepatic la care a fost supus Cristi Minculescu, problemele de sănătate ale solistului Iris nu sunt în totalitate rezolvate.

"Situaţia lui Cristi este departe de a fi rezolvată. Am înţeles că el ar avea aceleaşi probleme şi cu rinichii şi, peste un timp, ar putea urma o altă operaţie", a declarat Bittman, potrivit Mediafax.

"Nu ştiu dacă va fi nevoie de încă transplant sau nu", a mai spus cântăreţul.

Pe 31 martie, trupa Holograf va susţine, un concert de promovare a albumului nou lansat, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

"Vom cânta o piesă Iris în concertul nostru, în cinstea reuşitei operaţiei lui Cristi - ca un gând bun pe care noi vrem să-l transmitem", a adăugat Bittman.

Săptămâna trecută, solistul trupei Iris, Cristi Minculescu, s-a internat într-o clinică specializată din Regensburg, Germania. Artistul, în vârstă de 50 de ani, suferă de o boală ereditară, polichistică hepato-renală, moştenită de la tatăl său. Boala se caracterizează prin apariţia în ficat şi rinichi a unor chisturi, care evoluează şi care pot duce la afectarea funcţiilor organelor.

Cristi Minculescu şi soţia lui, cea care i-a donat o porţiune din ficat, se află la terapie intensivă. Vor mai sta în spital încă trei săptămâni, după care se vor întoarce în ţară. Va urma, apoi, o periodă de recuperare de câteva luni.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cristi minculescu Dan Bittman
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close