Antena 3 CNN Show Showbiz Dan Negru a trăit clipe de groază la Moscova: „Din jeep au coborât doi găligani, care au venit spre mine…”

Dan Negru a trăit clipe de groază la Moscova: „Din jeep au coborât doi găligani, care au venit spre mine…”

Dan Negru a trăit clipe de groază la Moscova: „Din jeep au coborât doi găligani, care au venit spre mine…”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Dan Negru - Oficial
de S.T.    |    27 Iun 2018   •   09:39

Dan Negru a fost la deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal de la Moscova. O întâmplare petrecută acolo l-a marcat.

„Eram cu Codruța, cu soția mea, pe Arbat, un bulevard comercial pietonal extrem de popular în Moscova. La intrarea în Arbat trec mașini. Noi ne plimbam. Un jeep mare, uriaș, trece o bordură, se oprește, se dau jos doi găligani de doi metri. Lumea încremenește. Ăia vin spre mine. Nu-ți imaginezi câtă gheață m-a trecut pe mine și ce fiori am simțit: centrul Moscovei, o mașină mare, neagră, uși deschise și doi găligani. Unul îmi pune mâna în gât și îmi zice: „Tu ești Negru?”. În română. În clipa aia m-am liniștit.

Și omul îmi spune așa: „eram copil și cerșeam în Piața Romană, acum 20 de ani. Ai oprit mașina la semafor, am venit la tine, ți-am bătut în geam, ai dat geamul jos, mi-ai dat un pix și cinci lei. Te-am ținut minte toată viața! Eu sunt în Moscova acum. Dacă ai nevoie de orice – sună-mă!”. Și mi-a dat numărul de telefon. Mi s-a părut senzațional, omul m-a ținut minte! E una dintre cele mai frumoase povești pe care le-am trăit”, a povestit în pentru Libertatea prezentatorul TV.

 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close