Antena 3 CNN Show Showbiz Dan Negru, propunere șoc pentru Eurovision: România și Moldova să participe cu aceiași artiști și aceeași melodie. Mica Unire în prime-time-ul european!

Dan Negru, propunere șoc pentru Eurovision: România și Moldova să participe cu aceiași artiști și aceeași melodie. Mica Unire în prime-time-ul european!

Dan Negru, propunere șoc pentru Eurovision: România și Moldova să participe cu aceiași artiști și aceeași melodie. Mica Unire în prime-time-ul european!
Sursa foto: Foto.facebook.com/dan.negru
22 Ian 2016   •   17:06

Dan Negru a făcut o propunere surprinzătoare pe Facebook, în legătură cu participarea României și a Republicii Moldova la Eurovision.

Vedeta de televiziune scrie că cele două state ar putea colabora, într-un gest simbolic pentru Unire, participând la preselecții cu același artist care să cânte în limba română.

”Vad breaking-news-uri cu Moldova peste tot...Showbizul ar putea sa faca ceva: incep preselectiile la Eurovision. De ce n-ar participa si Romania si Moldova cu aceiasi artisti care sa cante aceeasi melodie in romana? Cum Eurovisionul e un aranjament geo-politic, votul ar arata tarile care se opun.E nevoie doar ca la preselectile romano-moldovenesti sa treaca aceeasi melodie. O gasca de artisti, de la Smiley la Dan Balan,romano-moldoveni,sa reprezinte ambele tari. Aceeasi melodie ,cantata in aceeasi limba de aceiasi artisti dar pentru doua tari diferite. Mica Unire in prime-time-ul european !”, a scris Dan Negru, pe Facebook.

 
Vad breaking-news-uri cu Moldova peste tot...Showbizul ar putea sa faca ceva: incep preselectiile la Eurovision. De ce...

Posted by Dan Negru on 22 Ianuarie 2016

×
Subiecte în articol: Dan Negru Eurovision Republica Moldova
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close