Antena 3 CNN Show Showbiz Dana Rogoz a fost dusă de urgență la spital

Dana Rogoz a fost dusă de urgență la spital

Dana Rogoz a fost dusă de urgență la spital
18 Sep 2016   •   18:13

Dana Rogoz a fost protagonista unei adevărate aventuri, sâmbătă. Ea a povestit cum a ajuns de urgență la spital, după un accident care, din fericire, nu a avut consecințe foarte grave, dar care a speriat pe toată lumea, scrie Libertatea.

Dana Rogoz a povestit că era acasă împreună cu câțiva muncitori care ajutau la montarea unor piese de mobilier. În timp ce căra niște cărți, a alunecat pe scări și s-a lovit atât de tare încât a leșinat de durere. Nu dor muncitorii s-au speriat foarte tare și fiul ei, micuțul Vlad.

”Pe la a 3-a tura, am reușit performanta sa alunec cu papucii pe scări, de la prima treapta din dreptul mansardei și pana unde scările cotesc și este acea oprire intermediara, dintre etaje.  Cu alte cuvinte am dat cu fundul și spatele de vreo 12 trepte. Au fost doua urlete de durere pe care mi le amintesc destul de clar, apoi zgomotul pașilor muncitorilor care veneau grăbiți spre mine. Si…. Stop! Ca la filmare. S-a tăiat secventa, brusc.

M-am trezit în pat, in dormitor. Toți domnii muncitori care fusera cu mine in casa erau langa mine, încercând sa ma trezească cu blândețe.  Cică am fost inconștienta vreo 2 – 3 minute. Suna spectaculos, dar de fapt, nu am leșinat de la vreo lovitura la cap sau ceva mai complicat, ci pur și simplu de durere. Cel mai dureros oricum a fost sa il vad pe Vlad langa mine la trezirea din lesin care tot striga “mama, mama”, tragandu-mi capul inspre el si imbratisandu-ma…. Micutul, cred ca s-a speriat vazandu-i pe ceilalti agitati. Dupa ce m-am dezmeticit, a inceput sa danseze pe langa mine in pat, in semn de fericire”  a povestit Dana Rogoz.

Muncitorii au chemat ambulanța și Dana Rogoz a ajuns la spital unde primul medic care a văzut-o a întrebat-o dacă a consumat alcool sau droguri.

”Nu se uită nici replica primului doctor (cred) care m-a întâmpinat la Floreasca. “Ce s-a întâmplat?” i-a intreabat pe cei din ambulanță. “A cazut pe scari.” Si apoi privirea indreptata catre mine: “Ati consumat alcool, droguri?”- a mai povestit Dana Rogoz.

Din fericire, se pare că accidentul nu a avut consecințe grave, medicii constatând că starea Danei Rogoz este una ok, exceptând vânătăile cu care s-a ales.

×
Subiecte în articol: Dana Rogoz spital lesin
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close