Antena 3 CNN Show Showbiz Dana Rogoz, clipe de panică într-un avion, în drum spre Germania: ”Vibra podeaua!”

Dana Rogoz, clipe de panică într-un avion, în drum spre Germania: ”Vibra podeaua!”

Dana Rogoz, clipe de panică într-un avion, în drum spre Germania: ”Vibra podeaua!”
Sursa foto: Foto: Dana Rogoz/Facebook
04 Sep 2016   •   12:22

Dana Rogoz a trăit senzații tari într-un avion care o ducea în Germania. Vedeta povestește pe blogul ei că era cu soțul ei în avion când, deodată, au început să se audă lovituri puternice și disperate din podea.

“Ați auzit de omul acela închis din greșeală la bagaje într-un avion??? Ei bine, eu eram exact în acel avion…. În momentul în care am primit invitația, am zis că trebuie neapărat să mă însoțească și Radu. Deși era doar vreo 7 dimineața și eram complet nedormită (cred că băgasem doar vreo 2-3 ore de somn peste noapte), tot am reușit să observ pe loc cât de vechi era avionul. Dintre cele cu butoane butucănoase, cu scrumiera (blocata) în mânerul scaunului și cu un sertăraș în care să arunci lama de ras la baie! Cam atât de vechi…să fi fost de prin ’80? ’70? Făceam pronosticuri împreună cu Radu, legați fiind deja în centuri, când auzim niște bufnituri puternice: BUM, BUM, BUM!

(...) In fractiunea de secunda imediat urmatoare bufniturilor m-am gandit ca un om bate cumva in usa avionului, inchisa deja, vrand sa intre inauntru, pe genul: “Heeey! M-ati uitat!” ori “Hey! Eu sunt afara, copilul meu e singur inauntru!” – caci simteam ca bataile sunt disperate, nene. Dar asta a fost doar o fractiune, caci mi-am dat seama imediat apoi ca acest lucru e (aproape) imposibil. Nu ca ce urmeaza as fi crezut vreodata ca e posibil… Bufniturile puternice nu se opreau, asa ca ne-am dat seama cu totii destul de repede ca vin de jos…de SUB NOI!!! Vibra podeaua!”, a scris Dana Rogoz pe blog.

Citește povestea completa pe blogul vedetei.

×
Subiecte în articol: Dana Rogoz
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close