Antena 3 CNN Show Showbiz De ce a murit Michael Jackson? Medicii din Los Angeles au început autopsia

De ce a murit Michael Jackson? Medicii din Los Angeles au început autopsia

De ce a murit Michael Jackson? Medicii din Los Angeles au început autopsia
Sursa foto: Micheal Jackson
26 Iun 2009   •   18:45

O echipă de medici legişti din Los Angeles a început autopsierea cadavrului lui Michael Jackson, a anunţat site-ul tmz.com. Echipa este condusă de dr. Lakshmanan Sathyavagiswaran. Moartea lui Michael Jackson a şocat întreaga lume. La nici jumătate de zi de la decesul legendarului cântăreţ, presa de peste ocean a început să facă speculaţii referitoare la cauzele morţii lui Wacko Jacko, aşa cum este poreclit Jackson printre americani. Este deja cunoscut că Michael a murit în urma unui stop cardiac, însă ce ar fi putut provoca acest stop cardiac?

Părerile sunt împărţite. În timp ce avocatul familiei Jackson, Brian Oxman, susţine că moartea a fost provocată de o supradoză de analgezice, Uri Geller, unul dintre apropiaţii cântăreţului, crede că stresul a fost factorul care a cauzat decesul acestuia, arată The Telegraph.

Una dintre variantele vehiculate de presa internaţională este aceea că atacul de cord ar fi fost provocat de o injecţie cu Demerol, o substanţă comparabilă cu morfina, pe care starul o folosea de mai mulţi ani pentru calmarea durerilor. Ipoteza este alimentată şi de dispariţia medicului său personal, la scurt timp după deces. Conform declaraţiilor fratelui lui Michael jackson, Germaine, medicul personal, Tohme R. Tohme, care este acum căutat de poliţie, a încercat resuscitarea imediat după producerea atacului de cord.

Purtătorul de cuvânt al familiei Jackson, care este în acelaşi timp şi avocatul acesteia, susţine că dependenţa de medicamente cu care se confrunta cântăreţul i-a fost fatală. El a comparat moartea lui Michael cu cea a Annei-Nicole Smith.

?Trebuie să recunosc că ne aşteptam la acest deznodământ. Ştiam că Michael este dependent de anumite medicamente?, a declarat Brian Oxman, pentru CNN. ?Nu cunosc exact cantitatea de analgezice pe care o lua Michael, dar ştiu că era impresionantă?.


Publicistul Michael Levine, care a avut o strânsă colaborare cu Micheal, a declarat: ? Trebuie să recunosc că nu sunt deloc surprins de moartea lui Michael. Cred că era inevitabilă. Talentul lui nu poate fi pus la îndoială, însă Michael era un om care pur şi simplu nu se putea acomoda cu regulile acestei lumi?.

Michael se pregătea pentru o serie de 50 concerte care urmau să înceapă pe 13 iulie la Londra. Artistul se zbătea să facă faţă programului încărcat pe care îl avea.

Uri Geller, un apropiat al lui Jackson, a declarat pentru Sky News: ?Stresul l-a doborât pe Michael. Presiunea celor 50 de concerte a fost prea mult pentru el...Eu cred că din cauza asta a murit.?

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson cauze moarte
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close