Antena 3 CNN Show Showbiz Decizia de ultimă oră luată de familia Ilenei Ciuculete

Decizia de ultimă oră luată de familia Ilenei Ciuculete

Decizia de ultimă oră luată de familia Ilenei Ciuculete
16 Mar 2017   •   11:48

Ileana Ciuculete a murit. Artista a încetat din viaţă, pe patul de spital, marti. Celebra interpretă de muzică populară Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă, cauza fiind o ciroză galopantă apărută în urma unei hepatite C nedescoperite la timp.

Familia a decis ca sâmbătă, 18 martie, trupul acestea să fie îngropat la cimitirul Străuleşti, acolo unde sunt şi peste 160 de poeţi şi prozatori de marcă, dar şi alte nume cu rezonanţă: Rodica Tapalagă, Geo Costiniu, Teodor Mazilu, Ion Oiţă (patronul restaurantului La Cocoşatu').  

Trupul neînsuflețit al artistei de muzică poulară a fost depus la Biserica Costească din Chitila, iar cei dragi au început deja să-şi prezinte omagiile. Cei prezenţi au izbucnit în plâns atunci când au văzut cum a îmbrăcat-o Cornel Galeş pe soţia lui, în sicriu. Acesta ales o ţinută din muzica populară, domeniul pe care artista l-a iubit până în ultima clipă. Mai mult decât atât, Ileana Ciuculete pare să fie doar într-un somn adânc, aşa cum au declarat cei prezenţi, fiindcă soţul ei a avut grijă să o pregătească aşa cum se cuvine pentru ultimul ei drum, scrie cancan.ro.

×
Subiecte în articol: Ileana Ciuculete a murit familie mormant
Parteneri
Surpriză în ultimul sondaj pentru Primăria Bucureşti!
x close