Antena 3 CNN Show Showbiz Declarația exclusivă a bărbatului care i-a făcut plângere penală lui Florin Salam: "M-a dus cu vorba"

Declarația exclusivă a bărbatului care i-a făcut plângere penală lui Florin Salam: "M-a dus cu vorba"

Avem mărturia exclusivă a bărbatului care i-a făcut plângere penală pentru înșelăciune manelistului Florin Salam.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Feb 2024   •   12:58

Florin Salam ar putea ajunge din nou în fața polițiștilor după ce, luna trecută, o femeie din Capitală l-a acuzat de agresiune.

De această dată vorbim despre o plângere penală pentru înșelăciune depusă împotriva manelistului.

Un bărbat din Dâmboviţa spune s-ar fi înţeles cu manelistul ca acesta să îi cânte la nuntă. Pentru asta i-ar fi plătit, în 3 tranșe, suma de 5.500 euro.

Conform celui care a depus plângerea, totul ar fi decurs conform planului până pe 21 august, ziua evenimentului. Atunci manelistul ar fi spus că întârzie, ca într-un final să își închidă telefonul și să nu mai meargă.

Păgubitul a depus o plângere penală pentru înșelăciune la Parchetul de pe lângă judecătoria Târgoviște. Avocatul a povestit că Salam ar fi fost citat de mai multe ori pentru a fi audiat însă nu s-ar fi prezentat niciodată.

Conform procedurii, polițiștii îl pot aduce cu mandat la secția de poliție.

Pentru că cei doi nu aveau un contract scris, ci doar o înțelegere verbală, nu s-au putut adresa instanței civile astfel că a fost făcută această plângere penală pentru înșelăciune prin care victima speră să își recupereze cei 5.500 de euro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”I-am achitat artistului Florin Salam, în 3 tranșe, suma de 5.500 euro, urmând ca în 2021, pe 21 august, să vină să îmi cânte două ore.

Nu a mai venit, m-a dus cu vorba până la 10- 10.30 că vine, că ajunge la eveniment. De la 10 jumătate nu a mai răspuns la niciun telefon. Și-a închis telefoanele”, povestește victima. 

Bărbatul spune că nu are pretenții la daune, ci își vrea doar banii înapoi. 

”Să ne dea prejudiciul înapoi, doar banii pe care i-am dat atât, nu doresc niciun ban mai mult, decât banii pe care i-am dat

Dovezi sunt, că avem convorbirile de pe WhatsApp cu managerul lui, cumnatul lui, avem toate convorbirile care s-au făcut. Avem înregistrări, promo, care vă dați seama, nu face promo-urile acelea Florin Salam aiurea...”, mai spune bărbatul.

Artistul a făcut chiar şi un clip de promovare împreună cu bărbatul de la care a primit bani. 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close