Antena 3 CNN Show Showbiz Declaratiile cutremuratoare ale Stelei Popescu! Ii este din ce in ce mai greu! ”Abia astept sa…

Declaratiile cutremuratoare ale Stelei Popescu! Ii este din ce in ce mai greu! ”Abia astept sa…

Declaratiile cutremuratoare ale Stelei Popescu! Ii este din ce in ce mai greu! ”Abia astept sa…
29 Ian 2017   •   20:45

Marea actrita era casatorita, de opt ani, cu regizorul Dan Puican, cand si-a intalnit marea iubire a vietii ei, pe cunoscutul textier Puiu Maximilian. Dupa cateva saptamani de relatie cu Maximilian, si-a parasit partenerul de viata oficial, in ciuda rugamintilor lui de a-i mai da o sansa.

Astazi, la 16 ani de la decesul regretatului textier, partenera de scena a lui Alexandru Arsinel marturiseste ca inca sufera dupa iubirea pierduta.

“Si acum cand ma uit la poze cu mine si cu Puiu, ma podidesc lacrimile, dar imi si dau seama cat de norocoasa am fost. Nu toti au sansa sa intalneasca dragostea absoluta, mai presus de cuvinte, bariere si interese. Eu chiar pot sa spun ca Puiu este sufletul meu pereche si ca l-am iubit de cand l-am vazut prima oara”, a spus actrita pentru WOWbiz.ro.

”Ma tem ca nu o sa mai joc si nu o sa mai simt energia si bucuria publicului, dar sincer abia astept sa ma imbratiseze Puiu (n.r Puiu Maximilian) pentru eternitate. Imi este greu fara el", a declarat Stela Popescu.

×
Subiecte în articol: Stela Popescu moarte sot casatorie declaraţii
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close