Antena 3 CNN Show Showbiz Delegaţia României la Eurovision a fost băgată în izolare la hotel

Delegaţia României la Eurovision a fost băgată în izolare la hotel

Delegaţia României la Eurovision a intrat în izolare după apariţia unor cazuri de COVID-19 în hotelul unde era cazată în Rotterdam. Până acum, toţi membrii delegaţiei au fost testaţi de trei ori.

Delegaţia României la Eurovision a fost băgată în izolare la hotel
Sursa foto: Global Records/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    17 Mai 2021   •   16:58

Liana Stanciu,  şeful delegaţiei României la Eurovision, a intervenit în direct la Antena 3, unde a vorbit probelemele cu care s-a confruntat echipa României seara trecută, în Olanda.

Mai exact, delegaţia României nu a putut participa la ceremonia de deschidere a concursului Eurovision care a avut loc duminică seară la Rotterdam.

"Suntem 4 delegaţii într-un hotel. E adevărat, mare şi generos. Două dintre delegaţii la testele de rutină au avut câte un caz, respectiv Polonia, sâmbătă, un caz pozitiv şi Islanda, ieri dimineaţa, un altul. Atunci, protocolul pe care organizatorii împreună cu European Broadcasting Union au decis că ne testeaz pe toţi şi aseară ne-au interzis accesul la green carpet. A fost ceremonia de deschidere. Astăzi ne testează din nou, apoi avem repetiţii (...) apoi seara, la ora 21:42, Roxen este din nou pe scenă. Regulmentul spune aşa. Noi suntem nişte victime colaterale, testele noastre sunt negative. Dacă toate testele sunt negative, intrăm la repetiţie şi nu se schimbă nimic", a anunţat Liana Stanciu, şeful delegaţiei României la Eurovision, în exclusivitate la Antena 3.

Roxen este reprezentanta Romaniei la Eurovision 2021 și va interpreta melodia "Amnesia" pe scena de la Rotterdam. 

Prima semifinală Eurovision, care va avea loc marți, 18 mai.

Roxen va fi al 13-lea participant care va urca pe scenă.

ROXEN LIVE SESSION from Rotterdam ? ? https://youtu.be/YSBuBSP2rA4

Posted by Global Records on Monday, 17 May 2021

×
Subiecte în articol: Eurovision izolare hotel Roxen Liana Stanciu
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close