Antena 3 CNN Show Showbiz Demi Moore, plătită cu două milioane de dolari pentru a-şi publica memoriile

Demi Moore, plătită cu două milioane de dolari pentru a-şi publica memoriile

Demi Moore, plătită cu două milioane de dolari pentru a-şi publica memoriile
08 Iun 2010   •   18:13

Demi Moore îşi va publica memoriile în 2012, actriţa americană primind două milioane de dolari pentru drepturile de publicare a cărţii, transmite Reuters. Cartea va conţine detalii despre cele trei mariaje ale actriţei, dar şi despre cariera sa de la Hollywood.


Editura HarperCollins a achziţionat drepturile de publicare ale volumului , au anunţat luni reprezentanţii acesteia. Deocamdată nu a fost ales şi un titlu pentru carte.

Site-ul Crain's New York.com citează mai multe surse care susţin că actriţa americană a primit peste două milioane de dolari de la editura HarperCollins pentru a obţine drepturile de publicare a cărţii.

Purtătoarea de cuvânt a editurii, Tina Andreadis, nu a dorit să ofere informaţii despre tranzacţie.


Acum în vârstă de 47 de ani, Demi Moore a jucat în mai multe producţii hollywoodiene de succes, printre care se numără "Fantoma mea iubită/ Ghost" (1990), "Propunere indecentă" (1993), "Oameni de onoare/ A Few Good Men" (1992), "Striptease" (1996) şi "G.I. Jane" (1997).

În trecut, actriţa a recunoscut că a avut o relaţie dificilă cu mama ei alcoolică, care a murit în 1998 din cauza unei tumori cerebrale.

Demi Moore a fost la un moment dat cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood, iar în 1999 a fost protagonista unui pictorial nud în revista Vanity Fair, pe când era însărcinată.

Freddy Moore a fost primul bărbat cu s-a căsătorit Demi Moore. Mariajul a durat cinci ani, iar din 1987 s-a căsătorit cu Bruce Willis, mariaj care a durat 13 ani. Cei doi au împreună trei fiice. Din 2005 Demi Moore este căsătorită cu actorul Ashton Kutcher în vârstă de 32 de ani.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Demi Moore carte
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close