Antena 3 Show Showbiz Demi Moore şi Ashton Kutcher sfidează presa de scandal! Au apărut împreună în public, purtând verighetele

Demi Moore şi Ashton Kutcher sfidează presa de scandal! Au apărut împreună în public, purtând verighetele

de Antena3.ro    |    03 Oct 2011   •   13:45
Demi Moore şi Ashton Kutcher sfidează presa de scandal! Au apărut împreună în public, purtând verighetele
Sursa foto: Foto: en.wikipedia.org

Demi Moore şi Ashton Kutcher vor să închidă gura celor care dau ca sigur divorţul. Cei doi au fost văzuţi împreună pentru prima oară de când au apărut zvonurile conform carora frumosul şi tînărul actor ar fi înşelat-o pe soţia sa... de mai multe ori.

Cei doi actori, pe care-i desparte o diferenţă de 15 ani, au fost văzuţi la un centru Kabbalah din Los Angeles. Şi pentru a le face în ciudă cârcotaşilor, atât Demi, cât şi Ashton, îşi purtau verighetele.

Martorii spun că cei doi au venit separat, iar în timpul ceremoniei Kaballah, atmosfera a fost tensionată. Chiar şi aşa, Demi şi Ashton ar fi plecat împreună de la instituţie. Actriţa s-a strecurat în maşina soţului ei, încercând pe cât posibil să se ferească de paparazzi.

În ultima săptămâna, presa de peste Ocean a fost cu ochii pe cuplul de la Hollywood. Asta după ce actorii nu şi-au petrecut împreună anivesarea a şase ani de căsnicie, pe 24 septembrie. Ca să pună paie pe foc, ziariştii susţin şi că Ashton ar fi înşelat-o pe Demi cu o blondă de 23 de ani.

Acestea nu sunt însă primele zvonuri de infidelitate cu care se confruntă actorii. Chiar anul trecut, ziarele scriau despre o aventură a tânărului Kutcher. Însă apariţia publică a celor doi a pus capăt oricăror cârcoteli.

Fanii cuplului Kuchter-Moore speră ca şi de data asta, cei doi actori să facă front comun şi să găsească o modalitate să-şi rezolve neînţelegerile, dacă acestea chiar există.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close