Antena 3 CNN Show Showbiz Denisa Manelista. Destinul trist al tinerei care a murit la doar 27 de ani

Denisa Manelista. Destinul trist al tinerei care a murit la doar 27 de ani

Denisa Manelista. Destinul trist al tinerei care a murit la doar 27 de ani
23 Iul 2017   •   11:22

Denisa Manelista.  Cântăreața se lupta cu o maladie necrutatoare la ficat și din păcate, a murit. Denisa Manelista.  Blonda a făcut tratamente in strainatate, a mers pe la medicii de renume din Romania, a optat, la un moment dat, si pentru tratamentele naturiste ale unui “vraci”, dar nimic nu i-a facut bine, dimpotriva, situatia a devenit din ce in ce mai grava. Denisa Manelista.

Denisa Manelista. Medicii nu mai aveau ce să facă

Denisa Manelista Starea de sanatate a vedetei de numai 27 de ani era din ce in ce mai precara cu trecerea timpului, iar doctorii au fost tot timpul rezervati in a da verdicte. Denisa Manelista Ea ajunsese sa se simta din ce in ce mai rau, motiv pentru medicii care o tin sub observatie decisesera la un moment dat sa nu o mai interneze decat pentru sedintele de hidratare si administrarea de calmante. Fata apreciata in lumea muzicii lautaresti ajunsese sa se hraneasca doar cu ajutorul perfuziilor, slabise ingrozitor si nu se mai deplasa pe propriile picioare, ci dusa pe brate de persoane din persoane din familie, care au recunoscut in ultimul moment ca practic nu mai erau multe lucruri de facut din punct de vedere medical.

Denisa Manelista. Voia să se întoarcă acasă

Denisa Manelista. Grav bolnava, cu ultimele puteri, Denisa Raducu si-a anuntat familia ca isi doreste sa se intoarca acasa, la Stefanesti si nu sa zaca pe un pat de spital. Se pare ca acolo ea se simtea in siguranta, dar si mult mai linistita. 

Denisa Manelista.  “Cantareara ar fi acuzat dureri mari si ii era si foarte rau! Nu mai putea sa inghita nici medicamentele date de doctori si, din acest motiv, a fost chemata o ambulanta acasa! La fata locului, cadrele specializate i-au facut cateva investigatii elementare si i-ar fi dat un calmant! Fata si-a revenit, insa in continuare situatia ei este incerta”, au dezvaluit apropiati ai frumoasei artiste in momentele in care Denisa era internata in spital.

×
Parteneri
Cât mai ține frigul: Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
x close